Okul Kantinlerinde Hijyen Denetimi

Osmancık Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri ilçedeki okulların kantinlerini denetledi. Gıda Kontrol Görevlilerinin de katıldığı denetimlerde öğrencilerin sağlıklı besinler tüketmesi için görevliler uyarıldı.

Zabıta Ekipleri İlçe genelindeki ilk, orta ve lise düzeyindeki okullarda bulunan kantinlerde temizlik ve sağlıklı gıda denetimi yaptı.

Denetimde hijyen kuralarının yanı sıra gıdaların son kullanma tarihleri ve çalışanların hijyen belgesinin olup olmadığı kontrol edildi.

TAŞIMALI EĞİTİM YEMEKHANESİ DE DENETLENDİ

Zabıta Ekipleri ve Gıda Kontrol Görevlileri taşımalı eğitim gören öğrenciler için yemek hazırlanan Anadolu Teknik Lisesi Yemekhanesini de denetledi. Yemekhanede hijyen kontrolü yapan görevliler yemekhanenin kuru gıda deposundaki ürünleri de kontrol etti.